Alles voor elkaar!

Hoe handig zou het zijn als uw ramen worden gelapt, uw plantsoen wordt onderhouden, uw sanitair netjes wordt gehouden en ook uw post wordt gehaald en gebracht… door één partij?

WNK Personeelsdiensten regelt het voor u. Door bundeling van onze specialismen schoonmaak, groenvoorziening, reiniging en postdiensten kunnen wij al uw randzaken volledig uit handen nemen. U bent zorgeloos en verzekerd van kwaliteit en efficiëntie. Vul op de Multi-diensten pagina de diensten in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met een passend voorstel.

Zoekt u personeel? Wij nemen alle randzaken uit handen!  

Als u extra 'handen' nodig heeft, verstrekt WNK u de kortste weg naar gemotiveerde medewerkers. Alle begeleiding -van subsidieaanvraag tot administratiewerkzaamheden- nemen wij voor onze rekening!   
Bekijk alle voordelen op de Re-integratie pagina's voor opdrachtgevers. U kunt ook direct in het blok hiernaast een medewerkers match aanvragen!

Hét contact voor elk re-integratie traject

Ook op het gebied van gemeentelijke re-integratietrajecten doet WNK meer. Lees meer over onze totaalaanpak op onze Re-integratie pagina's voor gemeenten.

Maatschappelijk verantwoord

Al deze diensten worden uitgevoerd door specifiek opgeleide professionals die, om wat voor reden dan ook, een achterstand tot de arbeidsmarkt hebben. Door samen te werken met WNK Personeelsdiensten onderneemt u dus tevens maatschappelijk verantwoord.

 
 

Medewerkers

Werken bij WNK? Bekijk hier alle mogelijkheden!


Zoek je een baan of stageplek?

Vind een medewerker

CAPTCHA Image